pondělí 11. března 2013

Cirkusový hry na ukrácení dlouhý chvíle


Jo jo! Život cirkusovejch dítek není žádnej med, ani jiná pochutina! Je to život dobrodružnej. Plnej slávy. Plnej potlesku davů a lesku flitrů!
 Ovšem je to taky o neúplnejch radostech dětství, a o neúplný gramotnosti!
 Navíc jsou ty dětičky často v maringotkách ouplně samotinký. Jsou vydaný na pospas nočním můrám a pedofilním šimpanzům!
 Takže se všichni střídáme při jejich hlídání. To je tak. Třeba, když je někdo, kdo má nějaký zranění, nebo nemoc (vhodná je žloutenka) a nemůže vystupovat, tak místo slávy a potlesku sklízí řev a kopance od těch malejch zrůd!
 Zrovna minulej tejden jsem měl moc těžkou kocovinu. A jelikož bych se večír díky tomu bolehlavu nejspíš neudržel na hrazdě a ani bych se netrefil šlehačkovým dortem do ksichtu nějakýho diváka, tak bylo hlídání na mně!
 V sedm večer se zrůdičky slezly ke mně do maringotky a obsadily všechno, na čem se dá sedět nebo ležet. Nočníkem počínaje a bubnem konče! Jen toho žonglérovic spratka jsem musel koštětem srazit z lustru!
 Haranti nejdřív chtěli hrát hru: Co včera chlastal.
To je jednoduchá hra, při který stojí takzvanej „Chlastun“ uprostřed kroužku a dejchá na okolostojící hadače! Kdo jako první uhádne složení výparů, stává se vítězem a takzvaným „Pánem lihu.“ A jako takovýmu mu náleží, až do další soutěže, právo prvního loku z každýho půllitru, nebo skleničky! A to od každýho, kdo se zúčastnil! Takže kdo má dobrej čuch, tak má hodně dobrý vyhlídky!
 Copak o to! Hra je to dobrá, ale mezi dětma byl i kluk našeho ostrostřelce Jacka. Jacek pořád pije, aby se mu při střelbě se zavázenejma očima netřásla ruka. Kdyby mu to nevyšlo, tak má mladej po mamince a tátu na zájezdu na Krym! No, a protože mladej doma furt cejtí ty alkoholový vůně, tak poznává skoro všechno! A to pak není žádná napínavá hra!
 Takže jsem radši navrhnul hru: Kdopak to asi byl?
 Hra je to taky jednoduchá, ale vyžaduje pomůcku. A tou je páska na lepení koberců. Máme jí v cirgusu pořád dost, protože na perskou štangli je nejlepší.
 Takže teda, vylosuje se jeden hráč, kterýmu se pak říká „Plastickej chirurg“. Ten si vezme pásku a zve si do „ordinace“ pacienty.
 Pacienti jsou skupinka tří až čtyř hráčů, který se chtěj zásadně proměnit! A účel hry je v tom, že ostatní je maj po proměně poznat.
 Plastickej chirurg si stoupne s pacienty za zástěnu a ostatní napjatě čekaj před ní.
Chirurg páskou omotá (musí fest) hlavu pacienta. No a pak to všechno z tý hlavy serve! To byste nevěřili, jak se jeden změní! Vlastní babičku byste nepoznali!!!
 Když jsme to jednou hráli s dospělejma, tak některý naše ženský z cirkusu vypadaly mnohem líp než před procedurou! Ostatně vždyť to je taky smysl plastický chirurgie. No ne?!
 Jo jo! Užil jsem si s těma parchantama tenkrát pěknej večír. Sice mi dvě děti po hlídání chyběly, ale to nic. Časem se objeví.
 Jo, a abych nezapomněl! Dělám domácí představení spojený s hlídáním děcek! Nemáte někdo zájem?!

KONEC




Žádné komentáře:

Okomentovat